Tjänster > Målning

Målning

Målning

I vår målarhall har vi möjlighet att arbeta med större produkter, hallens port är (bxh) 6×3,5m och den totala golvytan 20x20m.

Vi arbetar efter BSK07 och målar allt från klass C1 upp till C5, önskas varmförzinkning samarbetar vi med DEFAB i Degerfors. Vår huvudsakliga färgleverantör är Jotun och det är framförallt oljebaserade färger. Grundmålning sker med epoxi och täckfärg sker med polyuretan baserad färg. Vi målar alltid på en från början blästrad yta SA 2 1/2.

Vid färgval hänvisa till RAL- eller NCS-skalan. (Det finns avsteg från kulörer och glanstal som ej går att få med bra kvalité)

Aktuellt

NEWS! NYHET! Safe, Modular Fuel Storage System

productpresentation_efstore_eng produktpresentation_efstore_swe _______________ENGLISH________________ För text på svenska gå längre ned! Töreboda Svets AB has developed a secure fuel station in modular system. – The entire facility is new to the market and consists of a modular system that meets the requirements of today, explains Ulf Fredriksson at Töreboda Svets AB. Töreboda Svets AB is a […]

Läs mer

1:a Stålbygget enligt SS EN 1090-1

I samarbete med Skanska AB har vi nu varit med och tillverkat/monterat stålstomme till Daloc AB’s nya kontor, utställning och entré. Stommen är en kombination av stål och limträ (tillverkat av Moelven Töreboda) där det senare är placerat synligt, konstruktör är VBK i Skövde. Så mycket som möjligt tillverkades i vår fabrik för att minimera […]

Läs mer

Instagram