Tjänster > Cisterner

Cisterner

Projektering Cisterner

Bränslecistern, oljecistern eller bara cistern

Med lång erfarenhet av branschen och cisterntillverkning, vill vi hjälpa er så tidigt som möjligt i processen med nya projekt. Bränslecistern för stationer där vi framförallt har ovanjordanläggningar som kan anpassas både med liggande och stående konstruktioner. Detsamma gäller även oljecistern och vanlig cistern. Oljecistern tillverkas ofta också i fyrkantigt format för att få plats (då inomhus). Annan cistern kan vara för vatten eller andra media och anpassas efter era önskemål. Har ni behov av isolerad cistern eller oljecistern förbereder vi konstruktionen för det och har goda samarbetspartners vad gäller isolerföretag.

Specialcisterner

Cisterner i specialutförande har växt inom många områden, vi har nyutvecklade cisterner inom asfaltsläggning och nya cisterner för mindre flygplatser. Det har också ökat med förfrågningar och order från tillverkningsindustrin som har media i processen och gör att de behöver komplettera med cisterner i specialformat.

Cisterntillverkning

Vår cisterntillverkning är anpassad efter cisternanvisning V eller VIII beroende på era önskemål och val. För att täcka in alla varianter har vi också certifierat oss för cisterntillverkning enligt SS EN 1090-1. Detta gör att vi möter de nya kraven både för en cistern men även invallningar och omslutande konstruktioner som container.

Det innebär att vi idag är en unik leverantören med denna typ av cisterntillverkning

Myndighets- eller produktkrav både från MSB och Boverket , materialval såsom svartstål eller rostfritt, lösningar av detaljer/anslutningar eller frågor om storlek och rostskydd, vi har varit med om det mesta och har goda kontakter med externa experter.

Hör av er till oss!

Aktuellt

New product – Safe Tool Storage!

Safe Storage for expensive tools and materials at working sites. One small model STS 2.4 for tools and one bigger model STS7.0 for both tools and materials, length 7 meter. Both are burglarytested according to EN 1143-1 Grade II. For more information contact michael@rightandbright.se

Läs mer

www.eFStore.se

För att samla all information kring vår inbrottssäkra, flexibla drivmedelstation ovan mark har vi tagit fram en egen hemsida. Följ länken www.efstore.se

Läs mer

Instagram