Tjänster > Cisterner

Cisterner

Projektering Cisterner

Bränslecistern, oljecistern eller bara cistern

Med lång erfarenhet av branschen och cisterntillverkning, vill vi hjälpa er så tidigt som möjligt i processen med nya projekt. Bränslecistern för stationer där vi framförallt har ovanjordanläggningar som kan anpassas både med liggande och stående konstruktioner. Detsamma gäller även oljecistern och vanlig cistern. Oljecistern tillverkas ofta också i fyrkantigt format för att få plats (då inomhus). Annan cistern kan vara för vatten eller andra media och anpassas efter era önskemål. Har ni behov av isolerad cistern eller oljecistern förbereder vi konstruktionen för det och har goda samarbetspartners vad gäller isolerföretag.

Cisterntillverkning

Vår cisterntillverkning är anpassad efter cisternanvisning V eller VIII beroende på era önskemål och val. För att täcka in alla varianter har vi också certifierat oss för cisterntillverkning enligt SS EN 1090-1. Detta gör att vi möter de nya kraven både för en cistern men även invallningar och omslutande konstruktioner som container.

Det innebär att vi idag är en unik leverantören med denna typ av cisterntillverkning

Myndighets- eller produktkrav både från MSB och Boverket , materialval såsom svartstål eller rostfritt, lösningar av detaljer/anslutningar eller frågor om storlek och rostskydd, vi har varit med om det mesta och har goda kontakter med externa experter.

Hör av er till oss!

Aktuellt

NEWS! NYHET! Safe, Modular Fuel Storage System

productpresentation_efstore_eng produktpresentation_efstore_swe _______________ENGLISH________________ För text på svenska gå längre ned! Töreboda Svets AB has developed a secure fuel station in modular system. – The entire facility is new to the market and consists of a modular system that meets the requirements of today, explains Ulf Fredriksson at Töreboda Svets AB. Töreboda Svets AB is a […]

Läs mer

1:a Stålbygget enligt SS EN 1090-1

I samarbete med Skanska AB har vi nu varit med och tillverkat/monterat stålstomme till Daloc AB’s nya kontor, utställning och entré. Stommen är en kombination av stål och limträ (tillverkat av Moelven Töreboda) där det senare är placerat synligt, konstruktör är VBK i Skövde. Så mycket som möjligt tillverkades i vår fabrik för att minimera […]

Läs mer

Instagram