Nyhetsarkiv

1:a Stålbygget enligt SS EN 1090-1

I samarbete med Skanska AB har vi nu varit med och tillverkat/monterat stålstomme till Daloc AB’s nya kontor, utställning och entré.

Stommen är en kombination av stål och limträ (tillverkat av Moelven Töreboda) där det senare är placerat synligt, konstruktör är VBK i Skövde. Så mycket som möjligt tillverkades i vår fabrik för att minimera tidsåtgång, kostnader, dåligt väder och få bättre arbetsmiljö, kvalitet och snabbare montage. Här har konstruktörerna på VBK varit mycket hjälpsamma. De har skapat s k assemblys, där vi kunnat förtillverka hela byggdelar. Snabbare montage på arbetsplats ger byggentreprenören bättre möjligheter att planera och undvika ”krockar” med andra aktörer som arbetar samtidigt.

Till vår hjälp har vi haft vårat nyupprättade system för att täcka in allt inom ramen för den nya standarden SS EN 1090-1, och det har fungerat utmärkt. Vi är nöjda, kunden är nöjd och inte minst har kontrollanten varit nöjd.

Grunden för allt lades i ett tidigt planeringsmöte där en montageplan upprättades med hjälp av alla inblandade. Hela byggdelar, snabba beslutsvägar har varit nyckeln till ett lyckat projekt!

Part34

Aktuellt

New product – Safe Tool Storage!

Safe Storage for expensive tools and materials at working sites. One small model STS 2.4 for tools and one bigger model STS7.0 for both tools and materials, length 7 meter. Both are burglarytested according to EN 1143-1 Grade II. For more information contact michael@rightandbright.se

Läs mer

www.eFStore.se

För att samla all information kring vår inbrottssäkra, flexibla drivmedelstation ovan mark har vi tagit fram en egen hemsida. Följ länken www.efstore.se

Läs mer

Instagram